Направете деня си по-специален с Mastercard 

Превърнете пътуването в градския транспорт в удоволствие с Mastercard!

Сега Вашата карта Mastercard Ви позволява да се възползвате от невероятно предложение при закупуване на карти за градски транспорт Запази променитес MPASS -онлайн решението на Център за Градска Мобилност. Регистрирайте се в MPASS, запазете своята Mastercard в профила си за следващи плащания и вземете промо код за безплатна карта при следваща покупка! 

Спестете чакането на опашки на касите и търсенето на стотинки и вземете лесно и бързо онлайн дневната си или нощна карта за градски транспорт през телефона.


Вашата карта Mastercard®  носи толкова много предимства! Сега може да се насладите на здравословна храна и допълнителни оферти от farmhopping, да се ползвате от отстъпки в приложението на Spark и да превърнете паркирането в удоволствие с URBO Parking. Вижте всички специални предложения, които имаме за Вас като притежател на Mastercard:

Пазарувайте онлайн от farmhopping за над 50 лв., платете с Mastercard и взете промокод за безплатна доставка при следващата си поръчка. Запазете картата си в профила и ще получите малък подарък с доставката!

Плащайте с Mastercard Вашите поръчки и може да станете един от “Топ 10 потребители”. Десет картодържатели, които са направили поръчка/и на най-висока стойност за месеца, получават специален подарък от farmhopping. В края на кампанията десетте потребители, които имат най-висока обща стойност за всички направени поръчки, получават безплатна доставка за цялата 2019 година.

Плащайте с Mastercard за над 50 лв. във физическия магазин на farmhopping и вземете  специален подарък на място. Направете пазаруването лесно, приятно и забавно, докато използвате своята Mastercard!

Научете повече...

Направете незабравим подарък

В последните няколко месеца, културните институции са едни от най-пострадалите от неочакваното стопиране на всички масови събития и обществени прояви. Сега може да ги подкрепите с Вашата Mastercard® като подарите специално създадените за Вас нови продукти-преживявания с възможност да бъдат закупени онлайн!

Подаръчните преживявания осигуряват ексклузивен достъп до най-ключовите културни институции, срещи със звезди и са безценен подарък за празниците на близки и приятели.

Виж всички оферти на тук

Вижте света по нов начин S20/S20+

Ако сте картодържател на Mastercard Gold или Mastercard World, издадена от Централна Кооперативна Банка, възползвайте се от поредната безценна възможност. Вижте света по нов начин с впечатляващите екрани и невероятни камери на Samsung Galaxy S20 или Samsung Galaxy S20+ на специална цена до 5 септември.

Разгледайте всички привилегии и възможности на тук и #ЗапочнетеНещоБезценно.

Вижте света по нов начин UTRA+BUDS

Сега Вашата Mastercard Gold и Mastercard World, издадена от Централна Кооперативна Банка, Ви носи ултра възможност. Вижте света по нов начин с впечатляващия екран и невероятна камера на Samsung Galaxy S20 Ultra с подарък слушалки Samsung Galaxy Buds. Предложението е валидно до 5 септември 2020.

Разгледайте всички привилегии и възможности на тук и #ЗапочнетеНещоБезценно.

Вижте бъдещето в нова форма

Ако сте премиум картодържател на Mastercard, издадена от Централна Кооперативна Банка, вижте бъдещето в нова форма с впечатляващия  Samsung Galaxy Z Flip. Вземете Samsung Galaxy Z Flip Purpule на специална цена с подарък Samsung Galaxy Wathch 2 или Samsung Galaxy Z Flip Black с ексклузивна отстъпка 10%..

Разгледайте всички привилегии и възможности на тук и #ЗапочнетеНещоБезценно.

Започнете Нещо Безценно с Mastercard® от ЦКБ и Samsung

Mastercard® и Samsung си партнират, за да предложат на всички премиум картодържатели на ЦКБ избрани продукти на преференциални цени. Направете своята селекция на тук и вземете максимума от света на технологиите с Вашата премиум Mastercard®.

 Важи за Mastercard Gold и Mastercard World от ЦКБ.

Услуга Fast Track на Mastercard

Сега Вашата Gold Debit/Credit Mastercard, World Debit Mastercard или World Credit Mastercard Ви позволява да се насладите на премиум преживяване и да направите полетите си още по-приятни.
Като картодържател на Gold Debit/Credit Mastercard, World Debit Mastercard или World Credit Mastercard от ЦКБ, Вие можете да се възползвате от привилегията Fast Track за приоритетно преминаване през задължителните проверки на Терминал 2 на Летище София.
Услугата Fast Track Ви предоставя предимството да преминете приоритетно през първа проверка на лични документи и да се възползвате от специална приоритетна лента за проверка на багаж. Всичко това с Вашата Gold Debit/Credit Mastercard, World Debit Mastercard или World Credit Mastercard от ЦКБ, за да се насладите на повече време за себе си.

Условия за използване на услугата

  • Услугата може да се използва на Терминал 2 на Летище София, без предварителна заявка;
  • Всеки картодържател има право на +1 придружител, безплатно;
  • Деца до 6-годишна възраст също използват услугата безплатно;
  • Услугата не включва приоритетно минаване през паспортна проверка на граничен контрол.

Когато обикновените мигове се превръщат в необикновени спомени: безценно. Mastercard® Премиум програма

     

   • Вашата премиум карта Mastercard® e идеалното допълнение към Вашия стил - специално от MDL & Delta Handel
   • Възползвайте се от специални места за избрани събития  от програмата на Eventim - безценни събития
   • Направете пътуването по-приятно още от самото му начало с ексклузивен достъп до бизнес салоните на летищата в София и Виена
   • Специално за притежателите на Masrercard Gold   от ЦКБ е осигурен безплатен достъп до бизнес салоните на Летище Варна и Летище Бургас;

Регистрирайте своята Premium Mastercard (Mastercard Gold или World Mastercard от ЦКБ) в премиум програмата на Mastercard и открийте безценни възможности. 
Eксклузивните прeдложения са разделени в 3 категории - Заведения, Здраве и красота и Пътуване.

Разгледайтe специалния каталог с ексклузивни предложения, от които можетe да се възползватe с Вашата Premium карта Mastercard.

Mastercard представя Priceless Cities - само за притежатели на Mastercard. В новия интернет портал се предлагат специални оферти и промоции в различни градове по целия свят, насочени само към притежателите на Mastercard. Предложенията включват отстъпки в хотели, ресторанти, възможност за получаване на билети и специални преференции по време на различни събития и много други.