Направете деня си по-специален с Mastercard 


Вашата карта Mastercard®  носи толкова много предимства! Сега може да се насладите на здравословна храна и допълнителни оферти от farmhopping, да се ползвате от отстъпки в приложението на Spark и да превърнете паркирането в удоволствие с URBO Parking. Вижте всички специални предложения, които имаме за Вас като притежател на Mastercard:

Пазарувайте онлайн от farmhopping за над 50 лв., платете с Mastercard и взете промокод за безплатна доставка при следващата си поръчка. Запазете картата си в профила и ще получите малък подарък с доставката!

Плащайте с Mastercard Вашите поръчки и може да станете един от “Топ 10 потребители”. Десет картодържатели, които са направили поръчка/и на най-висока стойност за месеца, получават специален подарък от farmhopping. В края на кампанията десетте потребители, които имат най-висока обща стойност за всички направени поръчки, получават безплатна доставка за цялата 2019 година.

Плащайте с Mastercard за над 50 лв. във физическия магазин на farmhopping и вземете  специален подарък на място. Направете пазаруването лесно, приятно и забавно, докато използвате своята Mastercard!

Научете повече...

AskPleez! - Вашият помощник с изкуствен интелект и човешко отношение

AskPleez! е на Ваше разположение 24/7. 

Ако сте картодържател на Премиум Mastercard®, може да свалите и използвате АskPleez! напълно безплатно в няколко стъпки:

 1. Свалете приложението от Appstore/Google Play store.
 2. Въведете данните си.
 3. Въведете първите 6 цифри на картата.

Възползвайте се 24/7 от помощта на АskPLEEZ! - виртуален личен помощник, специално за картодържателите на Премиум Mastercard. Делегирайте всичките си ежедневни задачи и се насладете на бърза и персонализирана реакция.

Преоткрийте ежедневието си с АskPleez! – виртуален личен помощник, специално за картодържателите на Премиум Mastercard:  дебитни и кредитни карти Mastercard Gold и World Mastercard.

Уникалната комбинация от изкуствен интелект и човешка експертиза създава помощник, който ви служи все по -добре с всяка делегирана писмено или гласово от вас задача.

АskPleez! е на ваше разположение 24/7 и може да:

 • резервира маса в любимия ви плажен бар за след час;
 • намира най-симпатичния семеен хотел в Сицилия;
 • прави хубав деня на скъп човек с цветя;
 • запазва редовно час за прическата, на която държите;
 • открива и закупува кафе машината, която най-после прави вашето еспресо;
 • селектира топ 10 на най-високо оценените заведения в града.

Вижте всички безценни възможности, които вашата Mastercard ви носи, на mastercard.bg.

Услугата AskPleez! се предоставя от AXA през WIIDII.

Плати своя билет с Mastercard

Вече можеш да плащаш билета за градския транспорт директно с твоята Mastercard – бързо, лесно, удобно, безценно …

 Твоят билет за пътуване директно от телефона ти...

Плати с Mastercard или мобилен портфейл.

Разгледай всички актуални промоции тук:

Колкото повече паркираш, толкова повече... паркираш

От 09.10.2020 твоята Mastercard®, издадена от Централна Кооперативна Банка, ти дава възможност да получиш безплатен час за паркиране в София. Всичко, което трябва да направиш, е да се регистрираш във Viber канала на Център за градска мобилност и да заплатиш 4 часа Синя или Зелена зона за паркиране с дебитна или кредитна Mastercard. Автоматично ще получиш като подарък депозит за паркиране на стойност съответно 2 лв. или 1 лв в твоя акаунт.

Виж пълните условия на portal.sofiatraffic.bg.

Превърнете пътуването в градския транспорт в удоволствие с Mastercard!

Сега Вашата карта Mastercard Ви позволява да се възползвате от невероятно предложение при закупуване на карти за градски транспорт Запази променитес MPASS -онлайн решението на Център за Градска Мобилност. Регистрирайте се в MPASS, запазете своята Mastercard в профила си за следващи плащания и вземете промо код за безплатна карта при следваща покупка! 

Спестете чакането на опашки на касите и търсенето на стотинки и вземете лесно и бързо онлайн дневната си или нощна карта за градски транспорт през телефона.

100 милиона нови дървета до 2025 година

Световната коaлиция Priceless Planet обединява усилията на търговци, банки, градове и картодържатели в една обща безценна цел – съхраняване на околната среда и борба с климатичните промени.

Защо дървета?

Дърветата са една от най-важните за Земята системи. Настоящите нива на въглеродни емисии, използването на природни ресурси и замърсяването надхвърлят екологично устойчивите граници. Хората по целия свят осъзнават как този факт се отразява на обществото днес и как потенциално би повлияло на живота на идните поколения. Заедно с партньори, ангажирани в постигането на добри резултати чрез правене на добро, коалицията Priceless Planet се ангажира да засади 100 милиона дървета в рамките на следващите пет години.

Услуга Fast Track на Mastercard

Сега Вашата Gold Debit/Credit Mastercard, World Debit Mastercard или World Credit Mastercard Ви позволява да се насладите на премиум преживяване и да направите полетите си още по-приятни.
Като картодържател на Gold Debit/Credit Mastercard, World Debit Mastercard или World Credit Mastercard от ЦКБ, Вие можете да се възползвате от привилегията Fast Track за приоритетно преминаване през задължителните проверки на Терминал 2 на Летище София.
Услугата Fast Track Ви предоставя предимството да преминете приоритетно през първа проверка на лични документи и да се възползвате от специална приоритетна лента за проверка на багаж. Всичко това с Вашата Gold Debit/Credit Mastercard, World Debit Mastercard или World Credit Mastercard от ЦКБ, за да се насладите на повече време за себе си.

Условия за използване на услугата

  • Услугата може да се използва на Терминал 2 на Летище София, без предварителна заявка;
  • Всеки картодържател има право на +1 придружител, безплатно;
  • Деца до 6-годишна възраст също използват услугата безплатно;
  • Услугата не включва приоритетно минаване през паспортна проверка на граничен контрол.

Когато обикновените мигове се превръщат в необикновени спомени: безценно. Mastercard® Премиум програма

     

   • Вашата премиум карта Mastercard® e идеалното допълнение към Вашия стил - специално от MDL & Delta Handel
   • Възползвайте се от специални места за избрани събития  от програмата на Eventim - безценни събития
   • Направете пътуването по-приятно още от самото му начало с ексклузивен достъп до бизнес салоните на летищата в София и Виена
   • Специално за притежателите на Masrercard Gold   от ЦКБ е осигурен безплатен достъп до бизнес салоните на Летище Варна и Летище Бургас;

Регистрирайте своята Premium Mastercard (Mastercard Gold или World Mastercard от ЦКБ) в премиум програмата на Mastercard и открийте безценни възможности. 
Eксклузивните прeдложения са разделени в 3 категории - Заведения, Здраве и красота и Пътуване.

Разгледайтe специалния каталог с ексклузивни предложения, от които можетe да се възползватe с Вашата Premium карта Mastercard.

Mastercard представя Priceless Cities - само за притежатели на Mastercard. В новия интернет портал се предлагат специални оферти и промоции в различни градове по целия свят, насочени само към притежателите на Mastercard. Предложенията включват отстъпки в хотели, ресторанти, възможност за получаване на билети и специални преференции по време на различни събития и много други.

Обикаляй света, дори когато изглежда невъзможно

Заповядай на Booktrips и стани част от Mastercard frequent flyer club.

С твоята Mastercard® не просто имаш възможността да посетиш незабравими дестинации, но и да печелиш безценни награди за изминатите от теб мили.

За всеки 1 000, 2 000, 5 000, 10 000 и 15 000 мили, пропътувани с Mastercard frequent flyer club, получаваш специален подарък от Booktrips

А неуморните пътешественици, достигнали 20 000 и 30 000 мили, ги очакват специалните сребърна и златна карта на клуба.

Промоцията се отнася за всички Mastercard карти.