Направете деня си по-специален с Mastercard 

Превърнете пътуването в градския транспорт в удоволствие с Mastercard!

Сега Вашата карта Mastercard Ви позволява да се възползвате от невероятно предложение при закупуване на карти за градски транспорт с MPASS -онлайн решението на Център за Градска Мобилност. Регистрирайте се в MPASS, запазете своята Mastercard в профила си за следващи плащания и вземете промо код за безплатна карта при следваща покупка! 

Спестете чакането на опашки на касите и търсенето на стотинки и вземете лесно и бързо онлайн дневната си или нощна карта за градски транспорт през телефона.


Вашата карта Mastercard®  носи толкова много предимства! Сега може да се насладите на здравословна храна и допълнителни оферти от farmhopping, да се ползвате от отстъпки в приложението на Spark и да превърнете паркирането в удоволствие с URBO Parking. Вижте всички специални предложения, които имаме за Вас като притежател на Mastercard:

Пазарувайте онлайн от farmhopping за над 50 лв., платете с Mastercard и взете промокод за безплатна доставка при следващата си поръчка. Запазете картата си в профила и ще получите малък подарък с доставката!

Плащайте с Mastercard Вашите поръчки и може да станете един от “Топ 10 потребители”. Десет картодържатели, които са направили поръчка/и на най-висока стойност за месеца, получават специален подарък от farmhopping. В края на кампанията десетте потребители, които имат най-висока обща стойност за всички направени поръчки, получават безплатна доставка за цялата 2019 година.

Плащайте с Mastercard за над 50 лв. във физическия магазин на farmhopping и вземете  специален подарък на място. Направете пазаруването лесно, приятно и забавно, докато използвате своята Mastercard!

Научете повече...

Вземете кредитна карта Mastercard Standard или Mastercard Gold от ЦКБ с промоционални условия

      

 • 0% за първите 6 месеца от активиране на картата *;
 • без годишна такса за първата година.

Промоцията включва всички транзакции с Вашата карта – покупки на стоки и услуги, плащания в интернет, теглене на пари в брой. 

Промоционалните условия важат за нови кредитни карти Mastercard от ЦКБ, издадени в периода до 29.02.2020 г. и активирани до 16.03.2020 година.

*Годишният процент на разходите при карта с кредитен лимит 1000 лв. и лихвен процент 15.00% е 4.12% за първата година и 25.44%  за всяка следваща (при годишна такса 40 лв.). При изчисляването на ГПР е взет предвид промоционалният период за първите шест месеца; приема се, че целият размер на кредитния лимит е усвоен незабавно и изцяло, предоставен е за срок от 1 година и се погасява на 12 равни месечни вноски.

Годишният процент на разходите при карта с кредитен лимит 5000 лв. и лихвен процент 12.00% е 3.29% за първата година и 16.55%  за всяка следваща (при годишна такса 90 лв.). При изчисляването на ГПР е взет предвид промоционалният период за първите шест месеца; приема се, че целият размер на кредитния лимит е усвоен незабавно и изцяло, предоставен е за срок от 1 година и се погасява на 12 равни месечни вноски.

 

Великденска вечеря

Готови ли сте за поредното велико кулинарно изживяване с Вашата Mastercard®, издадена от Централна кооперативна банка. От 20-ти февруари до 12 –ти април пазарувайте в магазини METRO в цялата страна за суми над 69 лв, плащайте с Вашата дебитна или кредитна карта Mastercard® и може да спечелите ваучер за великолепна празнична вечеря в топ ресторант или кошница с великденски лакомства. 

Научете повече за промоцията тук

Пазарувай и спечели безценно изживяване в Швейцария

 

Пазарувай в магазини IKEA или онлайн между 1-ви март и 31 май за над 60 лв. с твоята дебитна или кредитна карта Mastercard®, регистрирай бележката и можеш да спечелиш семеен уикенд в Швеция или ваучер за пазаруване на стойност 50 лв.

 Научи повече тук

Услуга Fast Track на Mastercard

Сега Вашата Gold Debit/Credit Mastercard, World Debit Mastercard или World Credit Mastercard Ви позволява да се насладите на премиум преживяване и да направите полетите си още по-приятни.
Като картодържател на Gold Debit/Credit Mastercard, World Debit Mastercard или World Credit Mastercard от ЦКБ, Вие можете да се възползвате от привилегията Fast Track за приоритетно преминаване през задължителните проверки на Терминал 2 на Летище София.
Услугата Fast Track Ви предоставя предимството да преминете приоритетно през първа проверка на лични документи и да се възползвате от специална приоритетна лента за проверка на багаж. Всичко това с Вашата Gold Debit/Credit Mastercard, World Debit Mastercard или World Credit Mastercard от ЦКБ, за да се насладите на повече време за себе си.

Условия за използване на услугата

  • Услугата може да се използва на Терминал 2 на Летище София, без предварителна заявка;
  • Всеки картодържател има право на +1 придружител, безплатно;
  • Деца до 6-годишна възраст също използват услугата безплатно;
  • Услугата не включва приоритетно минаване през паспортна проверка на граничен контрол.

Посветете се в кулинарното таинство

Mastercard и ЦКБ имат удоволствието да Ви поканят на специално разработената гурме услуга Персонален Шеф -Готвач за премиум картодържатели на Mastercard®, където имате възможност да закупите уникално преживяване  - топ-шеф-готвачи да сготвят безценно 4 степенно меню за Вас  и Вашите близки, в комфорта на Вашия дом или друго специално място.

Може да резервирате ден и да закупите ваучер тук.

 Важи за Mastercard Gold и Mastercard World от ЦКБ. Изисква предварителна уговорка и потвърждение на датата и мястото.

Оставете електронния си подпис с лекота

Еvrotrust и Вашата премиум или бизнес (дебитна или кредитна) Mastercard® Ви дават възможността да се възползвате от 10 безплатни електронни подписа за отдалечено и защитено подписване на документи само с едно докосване на смартфон. Научете повече тук

Започнете Нещо Безценно с Mastercard® от ЦКБ и Samsung

Mastercard® и Samsung си партнират, за да предложат на всички премиум картодържатели на ЦКБ избрани продукти на преференциални цени. Направете своята селекция на тук и вземете максимума от света на технологиите с Вашата премиум Mastercard®.

 Важи за Mastercard Gold и Mastercard World от ЦКБ.

Когато обикновените мигове се превръщат в необикновени спомени: безценно. Mastercard® Премиум програма

     

   • Вашата премиум карта Mastercard® e идеалното допълнение към Вашия стил - специално от MDL & Delta Handel
   • Възползвайте се от специални места за избрани събития  от програмата на Eventim - безценни събития
   • Направете пътуването по-приятно още от самото му начало с ексклузивен достъп до бизнес салоните на летищата в София и Виена
   • Специално за притежателите на Masrercard Gold   от ЦКБ е осигурен безплатен достъп до бизнес салоните на Летище Варна и Летище Бургас;

Регистрирайте своята Premium Mastercard (Mastercard Gold или World Mastercard от ЦКБ) в премиум програмата на Mastercard и открийте безценни възможности. 
Eксклузивните прeдложения са разделени в 3 категории - Заведения, Здраве и красота и Пътуване.

Разгледайтe специалния каталог с ексклузивни предложения, от които можетe да се възползватe с Вашата Premium карта Mastercard.

Mastercard представя Priceless Cities - само за притежатели на Mastercard. В новия интернет портал се предлагат специални оферти и промоции в различни градове по целия свят, насочени само към притежателите на Mastercard. Предложенията включват отстъпки в хотели, ресторанти, възможност за получаване на билети и специални преференции по време на различни събития и много други.