Безценен подарък - спомен за вкуса на дома с Mastercard® и ЦКБ

Тази Коледа Mastercard® и ЦКБ дават възможност да направите безценен подарък – спомен за вкуса на дома – на любим човек, живеещ в Европейския съюз.

 За да участвате в томбола и един от 50 колета с традиционни фермерски продукти да стигне до Ваш близък, включете се в анкетата на фейсбук страницата на Mastercard - тук и посочи любимите си български вкусове.

Направете деня си по-специален с Mastercard 

Превърнете пътуването в градския транспорт в удоволствие с Mastercard!

Сега Вашата карта Mastercard Ви позволява да се възползвате от невероятно предложение при закупуване на карти за градски транспорт с MPASS -онлайн решението на Център за Градска Мобилност. Регистрирайте се в MPASS, запазете своята Mastercard в профила си за следващи плащания и вземете промо код за безплатна карта при следваща покупка! 

Спестете чакането на опашки на касите и търсенето на стотинки и вземете лесно и бързо онлайн дневната си или нощна карта за градски транспорт през телефона.


Вашата карта Mastercard®  носи толкова много предимства! Сега може да се насладите на здравословна храна и допълнителни оферти от farmhopping, да се ползвате от отстъпки в приложението на Spark и да превърнете паркирането в удоволствие с URBO Parking. Вижте всички специални предложения, които имаме за Вас като притежател на Mastercard:

Пазарувайте онлайн от farmhopping за над 50 лв., платете с Mastercard и взете промокод за безплатна доставка при следващата си поръчка. Запазете картата си в профила и ще получите малък подарък с доставката!

Плащайте с Mastercard Вашите поръчки и може да станете един от “Топ 10 потребители”. Десет картодържатели, които са направили поръчка/и на най-висока стойност за месеца, получават специален подарък от farmhopping. В края на кампанията десетте потребители, които имат най-висока обща стойност за всички направени поръчки, получават безплатна доставка за цялата 2019 година.

Плащайте с Mastercard за над 50 лв. във физическия магазин на farmhopping и вземете  специален подарък на място. Направете пазаруването лесно, приятно и забавно, докато използвате своята Mastercard!

Научете повече...

Вземете кредитна карта Mastercard Standard или Mastercard Gold от ЦКБ с промоционални условия

      

 • 0% за първите 6 месеца от активиране на картата *;
 • без годишна такса за първата година.

Промоцията включва всички транзакции с Вашата карта – покупки на стоки и услуги, плащания в интернет, теглене на пари в брой. 

Промоционалните условия важат за нови кредитни карти Mastercard от ЦКБ, издадени в периода до 29.02.2020 г. и активирани до 16.03.2020 година.

*Годишният процент на разходите при карта с кредитен лимит 1000 лв. и лихвен процент 15.00% е 4.12% за първата година и 25.44%  за всяка следваща (при годишна такса 40 лв.). При изчисляването на ГПР е взет предвид промоционалният период за първите шест месеца; приема се, че целият размер на кредитния лимит е усвоен незабавно и изцяло, предоставен е за срок от 1 година и се погасява на 12 равни месечни вноски.

Годишният процент на разходите при карта с кредитен лимит 5000 лв. и лихвен процент 12.00% е 3.29% за първата година и 16.55%  за всяка следваща (при годишна такса 90 лв.). При изчисляването на ГПР е взет предвид промоционалният период за първите шест месеца; приема се, че целият размер на кредитния лимит е усвоен незабавно и изцяло, предоставен е за срок от 1 година и се погасява на 12 равни месечни вноски.

 

Безценен Трифон Зарезан в царския влак

Mastercard® не спира да предлага безценни изживявания за своите картодържатели и отново ви кани на кулинарно пътуване назад във времето. Насладете се на един специален Трифон Зарезан, като купите билета си със своята Mastercard от ЦКБ. Повече за събитието вижте тук.

Оригиналният влак на цар Борис III Ви очаква за поредно безценно пътешествие във времето, специално за Маstercard картодържатели на ЦКБ. Ще можете да се насладите на един наистина царски Трифон Зарезан с подбрани вина и автентични обредни ястия в модерна гурме интерпретация ot @MIAM.

Влакът на цар Борис III и Царица Йоана е вероятно единственият толкова стар музеен влак в цял свят, който все още е в движение и великолепно състояние. Харизмата на отминалите времена ще остави безценен спомен за вкусно и уникално преживяване по живописен маршрут.

Кулинарното приключение представлява безценно пътешествие във времето с дегустационно меню от първокласни шеф готвачи и топ селекция вина. Изисканите блюда са творчески трансформации на реални архивни царски менюта отпреди век. Съвременните гурме технологии пресътворяват традиционните български вкусове ще може да опитате неща като кокошка със сушени ябълки, коричка от лешник, пюре от дюли и пащърнак, моркови в патешка мазнина, булгур и съвременненпрочи т на обредна питка за празника.

До 1 февруари можете да се сдобиете с билет на цена от 230 лв., а след това за 250 лв.

Посветете се в кулинарно тайнство

Започнете нещо безценно. Нова година, ново безценно изживяване

2020 носи ново 20 с първото за тази година издание на Chef’s table. 

Вашата Mastercard® от Централна Кооперативна Банка Ви носи поредните страхотни кулинарни срещи с едни от най-вдъхновяващите майстор готвачи в България на специалните вечери на Chef’s table от 24 януари до 8 февруари. Платете куверта си с Mastercard и ще получите и страхотен комплимент бутилка вино.
Вземете билети за вечерите на Chef's table от тук и #ЗапочниНещоБезценно.

Услуга Fast Track на Mastercard

Сега Вашата Gold Debit/Credit Mastercard, World Debit Mastercard или World Credit Mastercard Ви позволява да се насладите на премиум преживяване и да направите полетите си още по-приятни.
Като картодържател на Gold Debit/Credit Mastercard, World Debit Mastercard или World Credit Mastercard от ЦКБ, Вие можете да се възползвате от привилегията Fast Track за приоритетно преминаване през задължителните проверки на Терминал 2 на Летище София.
Услугата Fast Track Ви предоставя предимството да преминете приоритетно през първа проверка на лични документи и да се възползвате от специална приоритетна лента за проверка на багаж. Всичко това с Вашата Gold Debit/Credit Mastercard, World Debit Mastercard или World Credit Mastercard от ЦКБ, за да се насладите на повече време за себе си.

Условия за използване на услугата

  • Услугата може да се използва на Терминал 2 на Летище София, без предварителна заявка;
  • Всеки картодържател има право на +1 придружител, безплатно;
  • Деца до 6-годишна възраст също използват услугата безплатно;
  • Услугата не включва приоритетно минаване през паспортна проверка на граничен контрол.

Посветете се в кулинарното таинство

Mastercard и ЦКБ имат удоволствието да Ви поканят на специално разработената гурме услуга Персонален Шеф -Готвач за премиум картодържатели на Mastercard®, където имате възможност да закупите уникално преживяване  - топ-шеф-готвачи да сготвят безценно 4 степенно меню за Вас  и Вашите близки, в комфорта на Вашия дом или друго специално място.

Може да резервирате ден и да закупите ваучер тук.

 Важи за Mastercard Gold и Mastercard World от ЦКБ. Изисква предварителна уговорка и потвърждение на датата и мястото.

Оставете електронния си подпис с лекота

Еvrotrust и Вашата премиум или бизнес (дебитна или кредитна) Mastercard® Ви дават възможността да се възползвате от 10 безплатни електронни подписа за отдалечено и защитено подписване на документи само с едно докосване на смартфон. Научете повече тук

Започнете Нещо Безценно с Mastercard® от ЦКБ и Samsung

Mastercard® и Samsung си партнират, за да предложат на всички премиум картодържатели на ЦКБ избрани продукти на преференциални цени. Направете своята селекция на тук и вземете максимума от света на технологиите с Вашата премиум Mastercard®.

 Важи за Mastercard Gold и Mastercard World от ЦКБ.

Когато обикновените мигове се превръщат в необикновени спомени: безценно. Mastercard® Премиум програма

     

   • Вашата премиум карта Mastercard® e идеалното допълнение към Вашия стил - специално от MDL & Delta Handel
   • Възползвайте се от специални места за избрани събития  от програмата на Eventim - безценни събития
   • Направете пътуването по-приятно още от самото му начало с ексклузивен достъп до бизнес салоните на летищата в София и Виена
   • Специално за притежателите на Masrercard Gold   от ЦКБ е осигурен безплатен достъп до бизнес салоните на Летище Варна и Летище Бургас;

Регистрирайте своята Premium Mastercard (Mastercard Gold или World Mastercard от ЦКБ) в премиум програмата на Mastercard и открийте безценни възможности. 
Eксклузивните прeдложения са разделени в 3 категории - Заведения, Здраве и красота и Пътуване.

Разгледайтe специалния каталог с ексклузивни предложения, от които можетe да се възползватe с Вашата Premium карта Mastercard.

Mastercard представя Priceless Cities - само за притежатели на Mastercard. В новия интернет портал се предлагат специални оферти и промоции в различни градове по целия свят, насочени само към притежателите на Mastercard. Предложенията включват отстъпки в хотели, ресторанти, възможност за получаване на билети и специални преференции по време на различни събития и много други.