Щастливи спомени с VISA

  Създавай щастливи спомени с Visa от ЦКБ. Плащай бързо и удобно в периода 01.04.2019 г. до 23.06.2019  и имаш шанс да спечелиш 100 лева всеки ден или комплект от фотоапарат и джобен принтер всяка седмица, за да запечаташ и съхраниш всеки щастлив спомен.

  Всяка седмица 5 комплекта фотоапарат и джобен принтер

  Плати контактно, безконтактно или онлайн със своята карта Visa, регистрирай касовата бележка тук и може да спечелиш страхотен комплект от невероятен 24.2-мегапикселов FULL HD фотоапарат и изключително компактен джобен принтер

  Всеки ден по 5 парични награди на стойност 100 лева

  Плати със своята безконтактна карта Visa и ще бъдеш включен автоматично в томбола за награди на стойност 100 лева

  Виж официалните правила тук.

  Отговори на най-често задаваните въпроси може да откриеш  тук.

  Услуга Fast Track на Mastercard

  Сега Вашата Gold Debit/Credit Mastercard, World Debit Mastercard или World Credit Mastercard Ви позволява да се насладите на премиум преживяване и да направите полетите си още по-приятни.
  Като картодържател на Gold Debit/Credit Mastercard, World Debit Mastercard или World Credit Mastercard от ЦКБ, Вие можете да се възползвате от привилегията Fast Track за приоритетно преминаване през задължителните проверки на Терминал 2 на Летище София.
  Услугата Fast Track Ви предоставя предимството да преминете приоритетно през първа проверка на лични документи и да се възползвате от специална приоритетна лента за проверка на багаж. Всичко това с Вашата Gold Debit/Credit Mastercard, World Debit Mastercard или World Credit Mastercard от ЦКБ, за да се насладите на повече време за себе си.

  Условия за използване на услугата

   • Услугата може да се използва на Терминал 2 на Летище София, без предварителна заявка;
   • Всеки картодържател има право на +1 придружител, безплатно;
   • Деца до 6-годишна възраст също използват услугата безплатно;
   • Услугата не включва приоритетно минаване през паспортна проверка на граничен контрол.

  Когато обикновените мигове се превръщат в необикновени спомени: безценно. Mastercard® Премиум програма

       

    • Вашата премиум карта Mastercard® e идеалното допълнение към Вашия стил - специално от MDL & Delta Handel
    • Възползвайте се от специални места за избрани събития  от програмата на Eventim - безценни събития
    • Направете пътуването по-приятно още от самото му начало с ексклузивен достъп до бизнес салоните на летищата в София и Виена
    • Специално за притежателите на Masrercard Gold   от ЦКБ е осигурен безплатен достъп до бизнес салоните на Летище Варна и Летище Бургас;

  Регистрирайте своята Premium Mastercard (Mastercard Gold или World Mastercard от ЦКБ) в премиум програмата на Mastercard и открийте безценни възможности. 
  Eксклузивните прeдложения са разделени в 3 категории - Заведения, Здраве и красота и Пътуване.

  Разгледайтe специалния каталог с ексклузивни предложения, от които можетe да се възползватe с Вашата Premium карта Mastercard.

  Mastercard представя Priceless Cities - само за притежатели на Mastercard. В новия интернет портал се предлагат специални оферти и промоции в различни градове по целия свят, насочени само към притежателите на Mastercard. Предложенията включват отстъпки в хотели, ресторанти, възможност за получаване на билети и специални преференции по време на различни събития и много други.

  Плати в ресторант в чужбина със своята Visa премиум карта

  Безплатен достъп до бизнес салоните на избрани летища

  ЦКБ осигурява безплатен достъп до бизнес салон "Витоша" за картодържателите на Visa Gold “CCB – Bulgaria Air”. Необходимо е да представите Вашата златна карта от ЦКБ при посещението си в салона.

  Картодържателите на Visa Gold “CCB – Bulgaria Air”  и един техен придрижител могат да се възползват от удобството на бизнес салоните на летище София - "Преслав" и "Плиска".

  За всички картодържатели на Visa Gold от ЦКБ е осигурен безплатен достъп и до бизнес салоните на Летище Варна и Летище Бургас.

  За притежателите на  карти Visa Platinum от ЦКБ и един техен придружител е осигурен безплатен достъп до бизнес салоните на Летище Варна и Летище Бургас.

  Повече информация можете да прочетете на официалната страница на Visa.

  Възползвайте се от новите предложения при плащане с Вашата Visa Gold карта:

  Благодарение на Вашата премиум Visa карта можете да получите много отстъпки в колекцията от луксозни хотели в цял свят.

  Разгледайте и другите специални оферти при търговци в България, в чужбина и в интернет, от които можете да се възползвате  с Вашата златна кредитна карта Visa. Научете повече за предложенията в платформата на Visa.


   За Премиум картодържателите, всеки месец от Visa подготвят атрактивни оферти и предложения, от които могат да се възползват. 

  Научете как да се регистрирате и да получавате информация всеки месец с нови оферти и предложения тук.

  Плащай безконтактно с Mastercard на Бакхус StrEAT fest за безценни кулинарни преживявания и страхотни награди!

  Твоята Mastercard от Централна Кооперативна Банка ти дава възможност да станеш част от първия безкешов кулинарен фестивал! Плащай безконтактно с Mastercard на Бакхус StrEAT fest, запази касовата бележка и вземи QR код, с който ще разбереш дали печелиш безценни кулинарни преживявания и страхотни награди! Всяко безконтактно или мобилно плащане с Mastercard ти гарантира участие в томболата за голямата награда - безценна кулинарна изненада с персонален шеф-готвач! Вземи предварително билетите си тук: https://bit.ly/2vZU7JG

  Пазарувай безконтактно с дебитна или кредитна карта Mastercard от ЦКБ и участваш за награди

  Всяко безконтактно плащане в България с твоята Mastercard карта от ЦКБ в периода от 13-ти май 2019 г. до 30-ти юни 2019 г. може да ти донесе награда.

  Всяка седмица по време на кампанията ще се раздават:

    

  В кампанията участват безконтактни плащания на стойност поне 3 лв., извършени с дебитни или кредитни карти Mastercard, издадени от ЦКБ преди 13.05.2019 г., 

  Колкото повече плащаш с твоята карта, толкова по-голям е шансът ти да спечелиш награда!

  Пазарувай с Mastercard от ЦКБ и спечели безценно преживяване в Швеция

  Период на промоцията 22.04.2019-22.07.2019

  За да участвате е необходимо:

  • Да направите покупка в магазини IKEA на територията на страната за минимум 60 лева;
  • Да платите безконтакто с Вашата Mastercard от ЦКБ;
  • Да посетите официалния сайт на IKEA www.ikea.bg/swedentrip ;
  • Да завършете Вашата регистрация и и регистрирайте събраните бележки.

  Може да спечелите една от следните награди:

  • 1 от 3 семейни тридневни пътувания до Швеция;
  • 1 от 60 подаръчни ваучери IKEA на стойност 50 лева.

  Пълните условия на промомоцията ще откриете тук

  Направете деня си по-специален с Mastercard 

  Превърнете пътуването в градския транспорт в удоволствие с Mastercard!

  Сега Вашата карта Mastercard Ви позволява да се възползвате от невероятно предложение при закупуване на карти за градски транспорт с MPASS -онлайн решението на Център за Градска Мобилност. Регистрирайте се в MPASS, запазете своята Mastercard в профила си за следващи плащания и вземете промо код за безплатна карта при следваща покупка! 

  Спестете чакането на опашки на касите и търсенето на стотинки и вземете лесно и бързо онлайн дневната си или нощна карта за градски транспорт през телефона.


  Вашата карта Mastercard®  носи толкова много предимства! Сега може да се насладите на здравословна храна и допълнителни оферти от farmhopping, да се ползвате от отстъпки в приложението на Spark и да превърнете паркирането в удоволствие с URBO Parking. Вижте всички специални предложения, които имаме за Вас като притежател на Mastercard:

  Пазарувайте онлайн от farmhopping за над 50 лв., платете с Mastercard и взете промокод за безплатна доставка при следващата си поръчка. Запазете картата си в профила и ще получите малък подарък с доставката!

  Плащайте с Mastercard Вашите поръчки и може да станете един от “Топ 10 потребители”. Десет картодържатели, които са направили поръчка/и на най-висока стойност за месеца, получават специален подарък от farmhopping. В края на кампанията десетте потребители, които имат най-висока обща стойност за всички направени поръчки, получават безплатна доставка за цялата 2019 година.

  Плащайте с Mastercard за над 50 лв. във физическия магазин на farmhopping и вземете  специален подарък на място. Направете пазаруването лесно, приятно и забавно, докато използвате своята Mastercard!

  Научете повече...