Кредитните карти, които връщат пари

  Получете до 2 % от сумата на всички транзакции, извършени при търговци на ПОС терминали в България с Вашата карта, издадена от ЦКБ. 

  • Програмата Cash back по кредитни карти, издадени от ЦКБ, стартира на 01.03.2019 година;
  • Cash back се предоставя по всички международни кредитни карти, издавани от ЦКБ на физически лица;
  • Cash back се предоставя за транзакции, представляващи плащане на стоки и услуги с кредитната карта, извършени на физически ПОС терминали на територията на страната;
  • Начисляване на Cash back по кредитни карти се извършва ежемесечно, до 12-то число на месеца, следващ месеца в който са направени транзакциите;
  • За кредитни карти Visa Classic и Mastercard Standard размерът на предоставяния Cash back е 1.50 % от сумата на транзакциите, извършени на физически ПОС терминали на територията на страната през месеца, предхождащ начисляването;
  • За кредитни карти Visa Gold, Visa Platinum, Mastercard World и Mastercard Gold размерът на предоставяния Cash back е 2.00 % от сумата на транзакциите, извършени на физически ПОС терминали на територията на страната през месеца, предхождащ начисляването.

  Когато обикновените мигове се превръщат в необикновени спомени: безценно. Mastercard® Премиум програма

       

  • Вашата премиум карта Mastercard® e идеалното допълнение към Вашия стил - специално от MDL & Delta Handel
  • Възползвайте се от специални места за избрани събития  от програмата на Eventim - безценни събития
  • Направете пътуването по-приятно още от самото му начало с ексклузивен достъп до бизнес салоните на летищата в София и Виена
  • Специално за притежателите на Masrercard Gold   от ЦКБ е осигурен безплатен достъп до бизнес салоните на Летище Варна и Летище Бургас;

  Регистрирайте своята Premium Mastercard (Mastercard Gold или World Mastercard от ЦКБ) в премиум програмата на Mastercard и открийте безценни възможности. 
  Eксклузивните прeдложения са разделени в 3 категории - Заведения, Здраве и красота и Пътуване.

  Разгледайтe специалния каталог с ексклузивни предложения, от които можетe да се възползватe с Вашата Premium карта Mastercard.

  Mastercard представя Priceless Cities - само за притежатели на Mastercard. В новия интернет портал се предлагат специални оферти и промоции в различни градове по целия свят, насочени само към притежателите на Mastercard. Предложенията включват отстъпки в хотели, ресторанти, възможност за получаване на билети и специални преференции по време на различни събития и много други.

  Безплатен достъп до бизнес салоните на избрани летища

  ЦКБ осигурява безплатен достъп до бизнес салон "Витоша" за картодържателите на Visa Gold “CCB – Bulgaria Air”. Необходимо е да представите Вашата златна карта от ЦКБ при посещението си в салона.

  Картодържателите на Visa Gold “CCB – Bulgaria Air”  и един техен придрижител могат да се възползват от удобството на бизнес салоните на летище София - "Преслав" и "Плиска".

  За всички картодържатели на Visa Gold от ЦКБ е осигурен безплатен достъп и до бизнес салоните на Летище Варна и Летище Бургас.

  За притежателите на  карти Visa Platinum от ЦКБ и един техен придружител е осигурен безплатен достъп до бизнес салоните на Летище Варна и Летище Бургас.

  Повече информация можете да прочетете на официалната страница на Visa.

  Възползвайте се от новите предложения при плащане с Вашата Visa Gold карта:

  Благодарение на Вашата премиум Visa карта можете да получите много отстъпки в колекцията от луксозни хотели в цял свят.

  Разгледайте и другите специални оферти при търговци в България, в чужбина и в интернет, от които можете да се възползвате  с Вашата златна кредитна карта Visa. Научете повече за предложенията в платформата на Visa.


   За Премиум картодържателите, всеки месец от Visa подготвят атрактивни оферти и предложения, от които могат да се възползват. 

  Научете как да се регистрирате и да получавате информация всеки месец с нови оферти и предложения тук.

  Направете деня си по-специален с Mastercard 


  Вашата карта Mastercard®  носи толкова много предимства! Сега може да се насладите на здравословна храна и допълнителни оферти от farmhopping, да се ползвате от отстъпки в приложението на Spark и да превърнете паркирането в удоволствие с URBO Parking. Вижте всички специални предложения, които имаме за Вас като притежател на Mastercard:

  Пазарувайте онлайн от farmhopping за над 50 лв., платете с Mastercard и взете промокод за безплатна доставка при следващата си поръчка. Запазете картата си в профила и ще получите малък подарък с доставката!

  Плащайте с Mastercard Вашите поръчки и може да станете един от “Топ 10 потребители”. Десет картодържатели, които са направили поръчка/и на най-висока стойност за месеца, получават специален подарък от farmhopping. В края на кампанията десетте потребители, които имат най-висока обща стойност за всички направени поръчки, получават безплатна доставка за цялата 2019 година.

  Плащайте с Mastercard за над 50 лв. във физическия магазин на farmhopping и вземете  специален подарък на място. Направете пазаруването лесно, приятно и забавно, докато използвате своята Mastercard!

  Научете повече...