Безплатен достъп до бизнес салоните на избрани летища

ЦКБ осигурява безплатен достъп до бизнес салон "Витоша" за картодържателите на Visa Gold “CCB – Bulgaria Air”. Необходимо е да представите Вашата златна карта от ЦКБ при посещението си в салона.

Картодържателите на Visa Gold “CCB – Bulgaria Air”  и един техен придружител могат да се възползват от удобството на бизнес салоните на летище София - "Преслав" и "Плиска".

За всички картодържатели на Visa Gold от ЦКБ е осигурен безплатен достъп и до бизнес салоните на Летище Варна и Летище Бургас.

За притежателите на  карти Visa Platinum от ЦКБ и един техен придружител е осигурен безплатен достъп до бизнес салоните на Летище Варна и Летище Бургас.

Повече информация можете да прочетете на официалната страница на Visa.

Опознай Малдивите с Visа и ЦКБ

Дигитализирай своята Visa карта от ЦКБ, плащай с нея и може да спечелиш:

  • почивка на Малдивите;
  • iPhone 13;
  • смарт часовник.
     

Периодът на кампанията е от 01.08.2022 г. до 30.09.2022 година. 

В нея могат да участват всички физически лица, навършили 18 години, притежатели на валидна дебитна или кредитна карта Visa, издадена от ЦКБ преди началото на кампанията.

Поръчай от Glovo с Visa и вземи подарък от 10 лв. с промокод

Настройте се за вкусни и щастливи летни преживявания, защото Ви очакват подаръци от Visa и Glovo! Регистрирайте своята Visa в мобилното приложение на Glovo и извършете с нея поне едно плащане на поръчка в приложението. До 24 часа след плащането ще получите подарък от 10 лв. с промокод.

Кампанията е валидна в периода 23.09 – 23.10.2022 г.

С мисъл за околната среда

Изборът да пътувате екологично сега ви помага да стигате по-далеч. Регистрирайте своята карта Visa в уеб сайта на Spark, трупайте бонус eGo точки при всяко плащане с нея и спечелете безплатно пътуване за един ден. Вижте пълните условия на кампанията тук.

Кампанията е валидна до 30.04.2023 г.

Пазарувайте с Visa в MDL Group и и получете ексклузивни отстъпки!

Всяко плащане с Visa Gold, Platinum или Infinite в MDL Group ви носи 10% от платената сума обратно по сметката.

Вижте пълните правила тук

Благодарение на Вашата премиум Visa карта можете да получите много отстъпки в колекцията от луксозни хотели в цял свят.

Разгледайте и другите специални оферти при търговци в България, в чужбина и в интернет, от които можете да се възползвате  с Вашата златна кредитна карта Visa. Научете повече за предложенията в платформата на Visa.


 За Премиум картодържателите, всеки месец от Visa подготвят атрактивни оферти и предложения, от които могат да се възползват. 

Научете как да се регистрирате и да получавате информация всеки месец с нови оферти и предложения тук.