Направи учебната година незабравима с Visa!

Плати с Visa и вземи 10% отстъпка за всичко от подкатегория „Учебници и помагала“ и подкатегория „Ученически пособия“ на категория „Книжарница“ в ozone.bg! 

Екипирай се за училище с необходимото, за да твориш, учиш, изследваш и да се забавляваш с приятелите си. Избери продукти от подкатегория „Учебници и помагала“ и подкатегория „Ученически пособия“ на категория „Книжарница“ в ozone.bg в периода 20 август 2019 г. – 20 октомври 2019 г. и автоматично получаваш 10% отстъпка, стига да посочиш карта Visa като средство на плащане.

Отстъпката е за всички продукти от споменатите категории, включително и намалените.

В промоцията участват карти, издадени преди началната ѝ дата – 20 август 2019 г.

 Официалните правила можеш да видиш тук

Щастливи спомени с VISA

  Плати автомобилното си гориво си с дебитна или кредитна карта Visa до 30.09.2019, регистрирай ПОС бележката тук и може да спечелиш почивка за двама в Португалия.

  Всяка седмица през периода на Промоцията се теглят по 2 почивки в Португалия. Всяка награда представлява:

  Самолетни билети за двама София-Лисабон-Фаро (летището в Алгарве), трансфер от летището до хотела, 7 нощувки за двама със закуска, трансфер от хотела до летището в Алгарве, самолетни билети Фаро-Лисабон-София.

  Наградите не могат да бъдат заменяни срещу паричен еквивалент.

  Виж официалните правила тук.

  Всички печеливши ще бъдат уведомени за спечелените от тях награди на посочените при регистрация данни за контакт.

  Плати в ресторант в чужбина със своята Visa премиум карта

  Безплатен достъп до бизнес салоните на избрани летища

  ЦКБ осигурява безплатен достъп до бизнес салон "Витоша" за картодържателите на Visa Gold “CCB – Bulgaria Air”. Необходимо е да представите Вашата златна карта от ЦКБ при посещението си в салона.

  Картодържателите на Visa Gold “CCB – Bulgaria Air”  и един техен придрижител могат да се възползват от удобството на бизнес салоните на летище София - "Преслав" и "Плиска".

  За всички картодържатели на Visa Gold от ЦКБ е осигурен безплатен достъп и до бизнес салоните на Летище Варна и Летище Бургас.

  За притежателите на  карти Visa Platinum от ЦКБ и един техен придружител е осигурен безплатен достъп до бизнес салоните на Летище Варна и Летище Бургас.

  Повече информация можете да прочетете на официалната страница на Visa.

  Благодарение на Вашата премиум Visa карта можете да получите много отстъпки в колекцията от луксозни хотели в цял свят.

  Разгледайте и другите специални оферти при търговци в България, в чужбина и в интернет, от които можете да се възползвате  с Вашата златна кредитна карта Visa. Научете повече за предложенията в платформата на Visa.


   За Премиум картодържателите, всеки месец от Visa подготвят атрактивни оферти и предложения, от които могат да се възползват. 

  Научете как да се регистрирате и да получавате информация всеки месец с нови оферти и предложения тук.

  Подобни продукти