Безплатен достъп до бизнес салоните на избрани летища

ЦКБ осигурява безплатен достъп до бизнес салон "Витоша" за картодържателите на Visa Gold “CCB – Bulgaria Air”. Необходимо е да представите Вашата златна карта от ЦКБ при посещението си в салона.

Картодържателите на Visa Gold “CCB – Bulgaria Air”  и един техен придружител могат да се възползват от удобството на бизнес салоните на летище София - "Преслав" и "Плиска".

За всички картодържатели на Visa Gold от ЦКБ е осигурен безплатен достъп и до бизнес салоните на Летище Варна и Летище Бургас.

За притежателите на  карти Visa Platinum от ЦКБ и един техен придружител е осигурен безплатен достъп до бизнес салоните на Летище Варна и Летище Бургас.

Повече информация можете да прочетете на официалната страница на Visa.

Спечели с Visa в градския транспорт в София

Плащай бързо и лесно с Visa, когато пътуваш в градския транспорт в София, и участвай за един от 5 iPhone 13 или 5 Samsung S21 всеки месечен подпериод от 4 април до 30 юни 2022 г. 

С всеки платени 5 или повече лева в наземния градски транспорт или метрото в рамките на седмичен подпериод от промоцията автоматично участваш в тегленето за съответния месечен подпериод. 

Виж официалните правила и отговорите на често задавани въпроси. 

Visa е мрежа, която ти дава шанс да печелиш награди.

Плати данъци или битови сметки и участвай за награди с Visa

Visa е мрежа, която ти дава шанс да спечелиш, когато плащаш данъци или битови сметки.

Плащай с твоята дебитна или кредитна Visa на ПОС терминал или онлайн, регистрирай плащанията тук и може да спечелиш 500 лева. Всяко регистрирано плащане ти дава допълнителен шанс за награда.

Очакват те 36 награди на месец или общо 72 награди по 500 лева в периода 1 март – 30 април 2022 г.!

Виж официалните правила тук.
Отговори на често задавани въпроси.

Поръчай от Glovo с Visa и вземи 10 лв. обратно

Всеки притежател на дебитна или кредитна карта Visa, извършил с нея 3 плащания на поръчки от Glovo (всяко на стойност над 25 лв.) ще получи сумата от 10 лв обратно по сметката си.

Кампанията е валидна в периода 01.04 – 30.04.2022 г.

Запознайте се с Общите условия на промоцията

 

Добрият вкус се отплаща!

Visa е мрежа, с която печелиш, докато се наслаждаваш на кулинарни приключения. Платете с Вашата Visa Premium от ЦКБ сметката в ресторанти в чужбина и ще получите 5 % обратно по картата.

Промоцията е валидна през периода 15.04.2022 г. - 17.05.2022 г. или до изчерпване на наградния фонд. В Промоцията имат право да участват всички физически лица, навършили 18 години, картодържатели на Visa Gold и Visa Platinum от ЦКБ. Максималният размер на сумата, която може да бъде възстановена за един календарен месец за карта Visa Gold и Visa Platinum е 50 лева.

Научете повече тук.

С мисъл за околната среда

Изборът да пътувате екологично сега ви помага да стигате по-далеч. Регистрирайте своята карта Visa в уеб сайта на Spark, трупайте бонус eGo точки при всяко плащане с нея и спечелете безплатно пътуване за един ден. Вижте пълните условия на кампанията тук.

Кампанията е валидна до 30.04.2023 г.

Пазарувайте с Visa в MDL Group и и получете ексклузивни отстъпки!

Всяко плащане с Visa Gold, Platinum или Infinite в MDL Group ви носи 10% от платената сума обратно по сметката.

Вижте пълните правила тук

Благодарение на Вашата премиум Visa карта можете да получите много отстъпки в колекцията от луксозни хотели в цял свят.

Разгледайте и другите специални оферти при търговци в България, в чужбина и в интернет, от които можете да се възползвате  с Вашата златна кредитна карта Visa. Научете повече за предложенията в платформата на Visa.


 За Премиум картодържателите, всеки месец от Visa подготвят атрактивни оферти и предложения, от които могат да се възползват. 

Научете как да се регистрирате и да получавате информация всеки месец с нови оферти и предложения тук.