Безплатен достъп до бизнес салоните на избрани летища

ЦКБ осигурява безплатен достъп до бизнес салон "Витоша" за картодържателите на Visa Gold “CCB – Bulgaria Air”. Необходимо е да представите Вашата златна карта от ЦКБ при посещението си в салона.

Картодържателите на Visa Gold “CCB – Bulgaria Air”  и един техен придрижител могат да се възползват от удобството на бизнес салоните на летище София - "Преслав" и "Плиска".

За всички картодържатели на Visa Gold от ЦКБ е осигурен безплатен достъп и до бизнес салоните на Летище Варна и Летище Бургас.

За притежателите на  карти Visa Platinum от ЦКБ и един техен придружител е осигурен безплатен достъп до бизнес салоните на Летище Варна и Летище Бургас.

Повече информация можете да прочетете на официалната страница на Visa.

 За всяка поръчка, заплатена с Visa карта на стойност над 30 лева от Ebag до 10-ти септември получаваш 5% cashback обратно, максимум 100 лева. Научи повече тук.

За всяка поръчка, заплатена с Visa карта на стойност над 30 лева от Foodpanda до 10-ти септември получаваш 10% cashback обратно, максимум 50 лева. Научи повече тук.

За всяка поръчка, заплатена с Visa карта на стойност над 30 лева от Happy Delivery до 10-ти септември получаваш 10% cashback обратно, максимум 50 лева. Научи повече тук.

Платете с Visa и вземете -10% отстъпка при плащане в сайта Ozone.bg

При всяка покупка от подкатегория „Учебници и помагала“ и подкатегория „Ученически пособия“ на категория „Книжарница“ в сайта Ozone.bg и заплащане на продуктите с Visa карта, получавате 10% отстъпка от стойността на своята покупка. Размерът на отстъпката се начислява автоматично при финализиране на поръчката.

От промоцията могат да се възползват всички Visa картодържатели, притежатели на дебитна или кредитна карта, издадена от ЦКБ преди 20-ти август 2020 г.

 Допълнителна информация и общите условия може да намерите тук.

Visa Premium със специални комплименти за ценителите на кулинарните приключения

Вкусната храна е част от всяко истинско приключение. Насладете се на неустоими кулинарни удоволствия докато пътувате със своята Visa Premium карта. Платете в ресторант в чужбина и получете процент от платената сума обратно по сметката си. С Visa Gold получавате 4% обратно, а с Visa Platinum – 7%. Комплиментите са в сила от 01 януари до 30 септември 2020 година или до изчерпване на предвидения фонд.

Научете повече  тук.

Благодарение на Вашата премиум Visa карта можете да получите много отстъпки в колекцията от луксозни хотели в цял свят.

Разгледайте и другите специални оферти при търговци в България, в чужбина и в интернет, от които можете да се възползвате  с Вашата златна кредитна карта Visa. Научете повече за предложенията в платформата на Visa.


 За Премиум картодържателите, всеки месец от Visa подготвят атрактивни оферти и предложения, от които могат да се възползват. 

Научете как да се регистрирате и да получавате информация всеки месец с нови оферти и предложения тук.

Специално предложение от Hotels.com

Всички картодържатели на карти Visa от Централна Кооперативна Банка могат да се възползват от отстъпка в размер на 8 % на Hotels.com до края на месец декември 2020 година.

За да се възползвате от офертата е необходимо да въведете кода за отсъпка - Visa8.

Условията на предложението са във файла Оферта Hotels.com