Booking.com

До 6% отстъпка за картодържатели на стандартни карти
До 10% отстъпка за Премиум картодържатели

Booking.com е една от най-големите онлайн платформи за пътуване, която предоставя на милиони потребители от цял свят всичко необходимо, за да превърнат пътуването си в незабравим изживяване – от богат избор на начини на придвижване до невероятни места за настаняване – домове, хотели и много други. Като платформа, която работи едновременно с установени имена от сферата на туризма и малки бизнеси и предприемачи, Booking.com дава възможност на милиони места за настаняване да достигнат до глобална публика.

Booking.com е достъпна на 43 езика и предлага повече от 28 милиона места за настаняване. Без значение къде искаш да отидеш или какво искаш да правиш, Booking.com ще ти помогне и с 24/7 обслужване на клиенти.

Ако си картодържател на стандартна карта Mastercard® и направиш резервация в Booking.com до 31 март 2025, ще получиш 6% отстъпка от стойността й.

Ако си Премиум картодържател на Mastercard и направиш резервация в Booking.com до 31 март 2025, ще получиш 10% отстъпка от стойността й.

Важи за всички Premium, Credit и Debit Mastercard.

Уебсайт:
За 6% отстъпка, резервацията трябва да бъде направена  тук
За 10% отстъпка, резервацията трябва да бъде направена тук
Край на кампанията:
Край на кампанията: 31-03-2025

Hertz

10% отстъпка от Hertz

Довери се на Hertz за следващото си приключение. Наслади се на сигурни автомобили със Златен стандарт за чистота и още много други привилегии като гъвкави условия за отказ или отмяна на резервации.

Всички Мastercard® картодържатели получават 10% отстъпка от първи наем на автомобил, както и от последващи, стига да се регистрират при Hertz. Освен това, в зависимост от вида карта Mastercard, картодържателите могат да получат и Hertz Gold Plus статус като комплимент. Този статус осигурява достъп до над 1000 локации по целия свят, по-бързи и лесни резервации, както и трансфери.

Офертата е валидна до 30 юни 2024 и важи за над 8500 локации в 147 държави.

Офертата е валидна за следните карти в следните три нива: Ниво 1: Mastercard Standard, Gold и Business/Corporate Debit и Credit Ниво 2: Mastercard Platinum и World 

 

Уебсайт:
hertz.com
Край на кампанията:
Край на кампанията: 30.06.2024

Rentalcars.com

10% отстъпка отRentalcars.com

Откривай нови светове с удоволствие – от началото до самия край на пътешествието.

Като независим брокер, Rentalcars.com, си партнират с 1400 компании за наем на автомобили в 163 държави.

Всички Мastercard® картодържатели могат да открият точния автомобил под наем за тях с 10% отстъпка, ако направят резервация до 1 март 2025 през специален линк.

Офертата е валидна за Mastercard Prepaid, Debit, Credit, Business/Corporate и Maestro.

 

Уебсайт:
Rentalcars.com
Край на кампанията:
Край на кампанията: 01.03.2025

FARFETCH

10 % отстъпка на всичко в сайта

FARFETCH е водеща глобална платформа за луксозна мода, която осигурява бърз и лесен достъп до находки и изключителни продукти на водещи дизайнери, за които би пропътувал хиляди километри.

Всеки ден FARFETCH обновява съдържанието си с 500 нови артикула от повече от 750 бутика и марки, като предоставя уникално шопинг изживяване дори за най-взискателните.

Ако си Mastercard® картодържател, ще получиш 10% отстъпка от стойността на всички ненамалени стоки, като въведеш код MCBULGARIA10, когато пазаруваш тук. Изисква се и минимална обща стойност на покупката.

  
Край на кампанията:
Край на кампанията: 31-12-2024
 

YOOX

15% Отстъпка
Пазарувай там, където изкуството и модата се срещат

YOOX, част от Net-A-Porter, е един от водещите световни онлайн магазини за мода, дизайн и изкуство, обслужващ над 180 държави по целия свят. В него се предлагат трудно достъпни другаде дрехи и аксесоари, някои част от ексклузивни колаборации между дизайнери и артисти.

YOOX предлагат 15% отстъпка от онлайн покупките на YOOX.com достъпна за следните карти: Debit, Gold, и World  & Business картодържатели

Потребителят може да се възползва от офертата до 5 пъти през целия ѝ период

Не съществува задължителна минимална похарчена сума и офертата важи за всички онлайн поръчки, направени от всяка точка на света Уебсайт:
www.yoox.com 
 

Край на кампанията:
Край на кампанията: 31-12-2024