Специална подкрепа за малкия бизнес

 

Вашата бизнес дебитна и/или кредитна карта Mastercard® Ви дава възможност да се възползвате от специално създадената от Mastercard информационна гореща линия „Подкрепа за Малкия Бизнес“ във връзка с мерките на българското правителство в и след периода на COVID-19.

На +359 (0) 2 9060643 и/или business@mastercardconcierge.com ще получавате систематизирана подробна информация и насоки за мерките, облекченията и изискванията, които можете да ползвате като юридическо лице. Информационната линия е безплатна и базира информацията си на „Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия“, обработена и представена към Вас от Concierge партньора на Mastercard.

Услугата се предлага от 20-и май 2020 г. При обаждане е необходимо да предоставите първите 6 цифри от номера на Вашата карта, Вашето име и фамилия и координати за обратна връзка.

„Подкрепа за Малкия Бизнес“ е най-новата услуга*, предоставяна от Concierge  партньора на Mastercard. Консиерж услугите на Mastercard предлагат eксклузивно обслужване тип „персонален асистент“ през кол център на български език на притежателите на бизнес карти Mastercard, издадени от ЦКБ АД.

 *Услугата се предлага за юридически лица с бизнес карти Mastercard от понеделник до петък между 9:00 и 17:00 ч.