Промени по Тарифата за лихвите, таксите и комисионните на ЦКБ АД

„Централна Кооперативна Банка” АД уведомява своите клиенти, че с решение от 19.01.2012 г. на Управителния съвет на ЦКБ АД са одобрени промени в Приложение № 1 „Тарифа за лихвите на ЦКБ АД по разплащателни, депозитни и други сметки, към Тарифата за лихвите таксите и комисионните, прилагани от ЦКБ АД.
Промените влизат в сила, считано от 26.03.2012 г. - за всички разплащателни сметки и разплащателни сметки на физически лица с издадени персонални дебитни карти към тях. Банката ще счита, че клиента – страна по посочените договори е приел промените, освен ако не уведоми Банката, че не приема тези промени преди датата на която е посочено, че същите влизат в сила. Клиента има право да прекрати незабавно договора преди датата на влизане в сила на промените, без разноски и обезщетения.

На 19.01.2012 год. Управителния съвет на Банката взе решение за промяна в Тарифата за лихвите, таксите и комисионните на Централна кооперативна банка АД в Раздел IV „Операции с банкови карти” чл. 1 „Операции с електронни дебитни карти /ЕДК/”:, т. 5.

Предоставяме на Ваше внимание направените промени в Тарифата на Банката, които ще влязат в сила считано от 23.03.2012 год., т.е. след изтичане на 2 месеца от датата на настоящото обявление:

т.5 Теглене на пари в брой от терминално устройство АТМ /банкомат/ или чрез ПОС терминал в България
а) чрез ПОС терминал в офис на банка или от терминално устройство АТМ /банкомат/
- от устройство АТМ /банкомат/ или чрез ПОС терминал на ЦКБ АД - 0.20 лв.
- от устройство АТМ /банкомат/ или чрез ПОС терминал на друга банка - 0.80 лв.
б) чрез ПОС терминал при търговец след плащане на стоки и услуги при същия търговец - 0.30 лв.