Вземете повече от пътуването си с ЦКБ И Mastercard®

До 10% отстъпки от резервации за всички притежатели на дебитни и кредитни карти Mastercard

 Срок на валидност: 31 март 2020 с възможност за настаняване до 31 юли 2020;

 От отстъпката могат да се възползват притежателите на дебитна или кредитна карта Mastercard от ЦКБ;

 Прилагат се изключения за някои резервации.

Независимо дали планирате романтичен уикенд или време за себе си, в което да се отпуснете или културно изживяване със семейството си, възползвайте се от тази ексклузивна отстъпка от участващите хотели в Hotels.com.

Предлагат се допълнителни оферти и промоции.

Вижте пълния списък на линковете, на които може да де възползвате от офертата, в зависимост от избраната дестинация тук

Правила и условия за ползване на отстъпката

Общи условия

1. Купонът важи за нова резервация в участващ хотел. Този талон не може да се използва за: резервации, направени чрез групова услуга за пътуване, резервации, платени директно в хотела, резервации, платени в чуждестранна валута, резервации в хотели, които не участват, или резервации, направени преди получаването на този талон.

2. Участващите хотели подлежат на промяна. Може да се използва само един купон за резервация и купонът не може да се комбинира с други оферти. Прилагат се обичайните условия за резервация и всички резервации са в зависимост от наличността. Купонът не може да бъде осребрен за пари и не може да бъде прехвърлен или продаден.

3. Купонът не се прилага за никакви данъци, такси или допълнителни разходи и ще трябва да заплатите пълна цена за всички други стаи в резервацията. Допълнителните такси, включително, без ограничение, допълнителни гости, телефонни обаждания, такси за анулиране, паркинг или други такси, трябва да се заплащат, когато направите своята резервация или директно в хотела и са отговорност на клиента.

4.Неправилното използване на купона от вас е забранено и може да се тълкува като измама.

5. Ние си запазваме правото да променяме или оттегляме офертата по всяко време и да анулираме всички резервации, направени там, където купонът е бил използван за извършване на спекулативни, фалшиви или измамни резервации или всякакви резервации в очакване на търсенето.

6. Талоните за единична употреба могат да се използват само веднъж и ще се считат за напълно използвани, след като е направена квалифицирана резервация. Те няма да бъдат върнати или заменени и няма да има възстановяване, ако купон бъде изкупен частично. Купоните с многократна употреба могат да се използват за максимум пет резервации и ще се считат за напълно използвани в съответствие с ограниченията, посочени в индивидуалните условия на купона.

7. Освен ако не е посочено друго в условията за конкретен купон, резервациите в хотел, направени с помощта на купон, не са допустими за нощувки на Hotels.com Rewards ™. Ще се прилагат други ограничения, като максимално изплащане, дати на резервация, дати на пътуване.

Изключения 

Пълен списък на изключените хотелски марки може да намерите тук

Вземете повече от пътуването си с ЦКБ И Mastercard®

Присъединете се към Avis Preferred за редица предимства и изключителни отстъпки от Mastercard®

Срок на валидност: 31 декември 2020;

От отстъпката могат да се възползват притежателите на кредитна карта World Mastercard, Mastercard Gold&Mastercard Business, издадени от ЦКБ;

Приложимо за резервации на коли под наем, в рамките на Европейския регион, Русия, САЩ, Близкия изток, Африка, Азия, Австралия и Нова Зеландия.

Mastercard в партньорство с Avis Worldwide, предлага ъпгрейд за коли под наем, отстъпки и други предимства за всички Premium кредитни карти Mastercard, както и на притежателите на Mastercard Business, издадени от ЦКБ. Картодържателите могат да се присъединят към Avis Preferred БЕЗПЛАТНО. Членството се подновява на всеки двугодишен период.

С безплатно членство в Avis Preferred, картодържателите могат да се възползват от ъпгрейд на автомобила при всяка резервация (в зависимост от наличността) с отстъпка, достигаща 20%.

Притежателите на карти получават допълнително членство в Avis Preferred, надстройка на автомобила с всяка резервация, (в зависимост от наличността) и следното:

Тип карта Mastercard Извън EMEA В рамките на US Australia New Zealand
Цени на дребно (фиксирана отстъпка) Стандартни цени (отстъпка до) Цени на дребно (фиксирана отстъпка) Стандартни цени (отстъпка до) Цени на дребно (фиксирана отстъпка) Стандартни цени (отстъпка до) Цени на дребно (фиксирана отстъпка) Стандартни цени (отстъпка до)
World 10 % 20 % 10 % 20 % 10 % 20 % 20 % 20 %
Gold 10 % 20 % 5 % 20 % 10 % 20 % 10 % 20 %
Business 10 % 20 % 5 % 20 % 5 % 20 % 10 % 20 %

Регионите на EMEA са Европа, Близкия изток, Африка и Азия. Американските региони са само резервации за Северна Америка и Канада.

Отстъпките не се отнасят за наемане на автомобил в рамките на държавата, на която са резиденти картодържателите. 

Общи условия за всички притежатели на карти:

1. Офертата важи за всички картодържатели, резиденти на европейския регион на Mastercard (включително Русия).

2. Безплатното AVIS Preferred членство е с продължителност две години (при условие, че картодържаътелят извърши поне едно наемане на автомобил през двугодишния период). Ако не се извърши наем на автомобил през този двугодишен период, безплатното членство ще бъде прекратено.

3. Възможността за ползване на отстъпки и upgrade се отнасят за продължителността и пробега. Отстъпката не е приложима за всякакви допълнителни такси, като летищна такса и такса лиценз за превозни средства. Всички допълнителни услуги, закупени на гишето, няма да бъдат обект на отстъпка ,напр .: допълнителни застраховки, детски седалки, GPS.

4. За да се възползват от оферти за отстъпки, картодържателите трябва да влязат като член на Avis Preferred, когато правят резервации на уебсайтове на Avis или да посочат своя Avis Preferred номер при телефонни резервации. Офертите са достъпни при спазване на Avis стандартни критерии за квалификация под наем и стандартни условия за наем. Посетете местния уебсайт на Avis за пълни данни.

5. Отстъпките се прилагат автоматично при резервации и upgrade на автомобили в зависимост от наличността. За предварителна резервация се изискват 24 часа. Моля, обърнете внимание, че посочените отстъпки може да не са налични на всички места по всяко време.

6. Картодържателите трябва да представят своя членски номер или карта за член на Avis на бюрото  на Avis с искане за upgrade на автомобила.

7. Членството в Avis Preferred се регламентира в Обите условия. Моля, вижте Вашия местен уебсайт на Avis за подробности.

Регистрация

Картодържателите (само нови членове) получават достъп до Avis Preferred в 3 лесни стъпки. 

Стъпка 1: Регистрирайте се на уебсайта www.avispreferred.eu, изберете „Leisure“ и въведете съответния промоционален код. Всеки картодържател може да се регистрира само веднъж. Моля, имайте предвид  че отстъпката не се комбинира с други промоции. Картодържателят попълва формата за регистрация, като избере типа на картата от падащото „Membership level ”на следващата страница. За завършване на регистрацията се изисква да регистрират номерата на своята карта Mastercard и шофьорска книжка. 

Стъпка 2: Потвърждението за членство се изпраща до картодържатели от Avis Preferred с техния уникален номер за членство. Подробностите ще бъде преоставени след извършване на първия наем на автомобил.

Стъпка 3: Картодържателите могат да направят резервация онлайн  за наемане на авомобил на www.avisworld.com/worldelite, като въведат техния членски номер. 

Тип карта Mastercard Промоционален код
World MC World
Gold MC Gold
Business MC Small Business

Вземете повече от пътуването си с ЦКБ И Mastercard®

Получавате до 15% отстъпка за всички резервации към Hertz. Присъединете се към Hertz Gold Plus Rewards® безплатно и се възползвайте от допълнителни предимства.

е най-бързият начин да наемете кола. Станете член на Hertz Club Plus Rewards и направете наемането на автомобил по-лесно от всякога.

 Срок на валидност:  до 31 декември 2020;

От отстъпката могат да се възползват притежателите на карти на World Mastercard, Debit Mastercard Commercial, Mastercard Standard, Mastercard Gold&Mastercard Business;

Обхват: Всички резервации в над 8500 места в целия свят, в 147 държави.

Насладете се на безплатно членство в програмата Hertz Gold Plus Rewards и ще получите следните предимства:

 • Без членски внос;
 • Заобиколете опашките и гишетата на над 50 от най-натоварените летища в света;
 • Експресна резервация, приоритетно получаване и връщане на автомобила;
 • Безплатен допълнителен шофьор;
 • Спечелете Gold Plus Rewards® точки;
 • 25% отстъпка при резервиране на детски седалки.

Ако сте притежател на World Mastercard, Gold Mastercard и/или Mastercard Business може да се възползвате от допълнителни привилегии

За регистрация към Hertz Gold Plus Rewards тук

За наемане на автомобил с отстъпка тук.

Научете повече тук.

Правила и условия за ползване на отстъпката

Регистрирайте се безплатно на www.hertz.com и се възползвайте от допълнителните предимства, благодарение на Вашата Mastercard карта.
1. За да се възползвате от предимствата, свързани с членството в Hertz Gold Plus Rewards®, Вашият членски номер трябва да бъде посочен в момента на резервацията.
2. До 10% отстъпка от най-добрите налични цени на дребно ще бъдат показани, когато притежателят на Mastercard картата влезе чрез Gold Plus Rewards членство или съответно свързано CDP.
3. Отстъпка от най-добрите налични, публикувани цени на дребно (без специални оферти) повреме на резервацията.
4. Отстъпката важи за времето, пробега и всички задължителни застраховки и откази, които могат да бъдат включени в таксата за основната ставка.
5. При резервация, предплатените тарифи се посочват във валутата на резидента (например Sterling при резервация от Великобритания), непредплатените тарифи ще бъдат котирани в местна валута.
6. Всички наеми извън EMEA трябва да бъдат предварително резервирани в Европа преди заминаването.
7. Наемателите трябва да отговарят на всички Hertz квалификации, стандарти и изисквания съгласно условията за наем на Hertz. Посетете www.hertz europe.com за още подробности.
8. Минималната възраст за наемане на автомобил е 23 години.
9. Доставката или колекцията не са налични.
10. Таксите за гориво са стандартни.
11. Цените варират през цялата година въз основа на предлагането.
12. Не се извършва възстановяване, в случай че не се явите.
13. Когато взема автомобила, оторизираният наемател трябва да има валидна кредитна карта и шофьорска книжка.
14. Превозното средство трябва да се управлява само от наемателя или от друго лице, което е било упълномощено от Hertz и добавено към наемателят.

Gold Plus Rewards

 Участие в Hertz Gold Plus Rewards® Premium Club: Upgrade с един клас при всяка резервация (в зависимост от наличността).

 • Безплатен отказ на допълнителен шофьор за членове на Gold Plus Reward;
 • Бонус точки, валидни за безплатен наем.
Mastercard Гарантирана отстъпка Бонус точки Ваучер за ъпгрейд на автомобил може да бъде изтеглен от
World Mastercard®  до 15% отстъпка 900 Gold Plus Reward Points www.hertz.com/mc/world
Gold Mastercard® до 15% отстъпка 500 Gold Plus Reward Points www.hertz.com/mc/gold
Mastercard Business Card® до 10% отстъпка 500 Gold Plus Reward Points www.hertz.com/mc/sb

Регистрация:

Стъпка 1: Всеки притежател на карта може да се регистрира само веднъж. Всеки тип карта Mastercard, която отговаря на условията е предварително регистрирана.

Стъпка 2: След като се регистрират, за да се присъединят към клуба, притежателите на карти получават потвърждение по имейл с техния уникален номер за членство и имат възможност да разпечатат членската си карта.

Стъпка 3: Направете резервации, като използвате съответната връзка по-долу и въведете членски номер и ваучер за надстройка за печат.

Стъпка 4: При взимане на превозното средство, представете членски номер и златна членска карта на Hertz Desk.

 Условия:

1. Gold Plus Rewards®  бонус точките се добавят в акаунта, след успешна регистрирация в Hertz Gold Plus Rewards® и извършена първата резервация.

2. Бонус точките са в допълнение към базовите точки, които картодържателите получават при наемане и се получават в зависимост от наличчните автомобили в участващите държави от Hertz .

3. Картодържателите трябва да представят ваучера за upgrade на автомобила на представител на Hertz, когато получават наетия автомобил.

4. Картодържателите, които решат да направят резервация директно на Hertz Location Desk, моля да имат предвид, че не е възможно всяко бюро на Hertz Location да разпознава всички участващи карти Mastercard.

5. Офертата е обект на приемане на стандартните условия за наем на Hertz - посетете www.hertz-europe.com за пълна информация.

6. Членството в Hertz е валидно за период от 24 месеца, след което членовете, които не са наели автомобил през периода, стават неактивни.

7. Офертата е достъпна само за НОВИ членове на Hertz Gold Plus Rewards, съществуващите членове не отговарят на условията за привилегии на Mastercard Car Rental Privileges.

8. Данни за контакт с местоположението на Hertz можете да намерите тук.

 

 

Възползвайте се от отстъпка до 20 % за услуга HEATHROW VIP®

Наличната оферта Ви предоставя:
 • 20% отстъпка от Heathrow VIP за потребители, които за първи път ползват услугата;
 • 12,5% отстъпка от Heathrow VIP за редовни потребители.

 Срок на валидност: 31 декември 2020 г;

 От отстъпката могат да се възползват притежателите на дебитна или кредитна карта World Mastercard от ЦКБ;

От предложението могат да се възползват заминаващи и пристигащи от/за летище Heathrow.

Heathrow VIP предоставя на гостите си най-доброто прекарване на летището.

Услугата включва:

 • Шофьорски услуги до/от летище Heathrow в луксозни превозни средства (до 25 мили);
 • Частен вход/изход на летище Heathrow;
 • Частен салон за всяка пътуваща група с обслужване и a la carte меню, създадено от Мишлен готвач;
 • Всички формалности (включително регистрация, багаж, сигурност) се извършват от специализиран екип в рамките на нашия пакет от шезлонги;
 • Частно пътуване с шофьор до/от избрания от вас полет.

 Условия за ползване:

 По-долу са посочени реда и условията за ползване на VIP услугата Heathrow Heathrow VIP "), услуга, предоставена от Heathrow Airport Limited, чийто седалище е в Compass Center, Nelson Road, Hounslow, TW6 2GW.

1.За пълни условия, моля, посетете www.heathrowvip.com.

2.Картодържателите могат да получат тази оферта, като се свържат с екипа на VIP Heathrow за клиенти на +44 (0) 20 8757 2227 и цитирайки „MASTERCARD2020“ (достъпно всеки ден от 6:00 23:00 GMT GMT час).

3.Офертата е достъпна от  5:30 часа 22:30 часа всеки ден от седмицата.

4.Офертата е налична за всички авиокомпании, пътуващи до всяка дестинация, в зависимост от наличността.

5.Необходимо е плащане по време на резервация по телефона с вашата Mastercard, съгласно Общите условия. Отстъпките са валидни до датата на изтичане на офертата.

6.Услуга за гостите, пътуващи в първа или бизнес класа (или техните еквиваленти).

7.Офертата не може да се комбинира с други оферти, отстъпки, търговски споразумения или авансова покупка.

8.Цени за услугата:

1-3 лица: 2750 £ + ДДС (£);
4-6 лица: 3 500 британски лири + ДДС (£);
7-9 лица: лица: 4,250 £ + ДДС (£);
10-12 лица: лица: 5 000 £ + ДДС (£)
 

Цените са в GBP с ДДС, изчислен на 20%. 

9.Нивото на отстъпките се прилага за горепосочените цени.

10. Клиентите могат да изменят резервацията до 12 часа преди заминаването.

11. Възможност от 6 месеца за преместване на резервацията на друга дата (3 месеца преди и 3 месеца след).

 

Допълнителна информация за специални оферти от Mastercard® може да получите на *5050 (Таксуването на разговорите е спрямо тарифите и политиките на използвания от клиента мобилен оператор. Възможно е обажданията към кратък номер да не се включват в пакета безплатни минути, за което ЦКБ не носи отговорност), както и във всеки офис на Централна Кооперативна Банка;

Вземете повече от пътуването си с ЦКБ и Mastercard®

Вземете до 12 % отстъпка при закупуване на билети

Heathrow Express е най-бързият и удобен начин за пътуване между Heathrow Central * и Лондон Paddington. Времето за трансфер е само 15 минути. Без задръствания, опашки от таксита или спирки, без да се притеснявате, можете да пътувате с лекота. Услугата предлага денонощно пътуване, удобни седалки, много място за багаж и безплатен Wi-Fi. Изпитайте предимствата на пътуването между Хийтроу и Лондон Paddington в клас Express с Heathrow Express; поставете вещите сив удобните багажници и седнете на удобни седалки, снабдени с електрически контакт и безплатен Wi-Fi. можете да се насладите на безплатни вестници и списания, по-голямо пространство между седалките, по-широки седалки, самостоятелна маса и електрически контакт на всяка седалка. Надяваме се да се насладите на Вашето пътуване с Heathrow Express. Деца до 15 години могат да пътуват БЕЗПЛАТНО **, когато са придружени от възрастен със закупен билет на пълна стойност.

Отстъпките са приложими за всички дебитни и кредитни карти Mastercard®, издадени от Централна кооперативна банка.

Допълнителни привилегии за притежателите на Premium карти Mastercard®.

* Heathrow терминали 2 и 3.

** За повече информация относно условията посетете heathrowexpress.com/kidstravelfree.

Общи условия

Отстъпката се получава при онлайн резервация: heathrowexpress.com/mastercard с помощта на кода Mcard12.

Офертата е валидна за онлайн резервации, направени до 31 декември 2020. Тази оферта не може да се използва заедно с други отстъпки и / или промоции.

Единични билети: Валидни за дата на пътуване, посочена при закупуване.

Билети за отиване и връщане: 5 дни предварително, преди посочената дата на пътуване в билета за изходящо пътуване; и не повече от 30 дни преди  посочената дата върху билета за връщане.

Пиковите часове на пътуване са от понеделник до петък, между 06:30 и 16:00 - 19:00. При закупуване на единични билети, за да пътувате през тези часови диапазони, ще трябва да сте сигурни, че сте закупили „Peak Single” билет. 

За пълните Условия, моля посетете: www.heathrowexpress.com