Уважаеми клиенти,

Във връзка с предстоящото отменяне на епидемиологичната обстановка Ви уведомяваме, че считано от 04.04.2022г. дигиталните канали за интернет банкиране няма да допускат нареждането на платежни операции на клиенти с изтекъл срок на документ за самоличност.

За да бъде използван пълния набор от услуги в дигиталните канали за разплащания, е необходимо да бъде предоставен в офис на Банката актуален/валиден/ документ за самоличност.

При необходимост от съдействие можете да се свържете с нас в работно време на Банката на тел. 02/92 66 666 и 02/92 66 668 или на е-mail front@ccbank.bg и в извън работно време на *5050.

С уважение,
Централна Кооперативна Банка АД

Уважаеми клиенти,

В последно време „phishing” или още „fishing” атаките зачестиха. Важно е да бъдете внимателни  и предпазливи, когато въвеждате своите лични данни в интернет пространството! На първо място това е Ваша лична отговорност.

Бъдете бдителни и пазете своите лични и банкови данни! Бъдете изключително внимателни и предпазливи, когато въвеждате своите лични данни в интернет пространството! Напомняме Ви, че ЦКБ АД никога няма да изиска от Вас въвеждане на телефонен номер или номер на кредитна или дебитна карта по време на вход в електронното банкиране.

С уважение,

Екипът на Централна Кооперативна Банка АД

Уважаеми клиенти, 

ЦКБ АД се стреми максимално да подобри нивото на сигурност и защити своите клиенти при употребата на дигиталните канали.

В тази връзка Ви информираме, че в услугата CCB Lite предстои да бъде въведена допълнителна защита, която ще изисква sms код на всеки 90 дни при вход в нея.

При опит за вход в CCB Lite от потребители, които нямат регистриран GSM номер, системата ще извежда съобщение да посетят офис на ЦКБ АД за регистриране на мобилен номер на валиден български оператор.

При необходимост от съдействие можете да се свържете с нас в работното време на Банката на тел. 02/92 66 666 и 02/92 66 668 или e-mail: front@ccbank.bg и в извън работно време на *5050.

С уважение,

Екипът на ЦКБ АД

Какво Ви дава Електронното банкиране

Услугата CCB Lite - Интернет банкиране на Централна Кооперативна Банка Ви предоставя
сигурност, удобство и по-ниски такси при управлението на Вашите финанси.